Kantoor

1 2

Accountantskantoor Dejonckheere

Het Accountantskantoor Dejonckheere kent zijn oorsprong in het begin van de jaren '70 en groeide uit tot een vaste waarde in de regio Ieper - Poperinge.

Vandaag de dag is het Accountantskantoor Dejonckheere een dynamische KMO onder leiding van Marc Dejonckheere. Hij is Licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen (UFSIA, 1983) en is, als accountant-belastingconsulent, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (IAB). Dit instituut bepaalt de criteria en normen waaraan een accountant-belastingconsulent moet beantwoorden en legt de minimale vereisten voor een permanente beroepsopleiding op. Deze kwalificaties, criteria en normen vormen de basis van een kwaliteitsvolle dienstverlening.

De zaakvoerder wordt in het kantoor bijgestaan door een team van vakbekwame en ervaren medewerkers. Door zijn heldere structuur verlopen de contacten tussen de klant en het kantoor zeer vlot, en dit zowel met de individuele dossierbeheerders als met de zaakvoerder. Het kantoor onderscheidt zich door een gunstige schaalgrootte, waardoor de zaakvoerder van alle dossiers op de hoogte is en diverse werkzaamheden in elk dossier ook superviseert en persoonlijk afhandelt. Diezelfde schaalgrootte biedt anderzijds ook een aanzienlijke diversiteit in de dossiers, waardoor de fiscale en bedrijfseconomische materie die in dit kantoor aan bod komt, tamelijk uitgebreid is. Iedere kleine, middelgrote of grote onderneming, iedere zelfstandige, handelaar of beoefenaar van een vrij beroep, eenmanszaak of vennootschap, kortom iedereen is welkom in het Accountantskantoor Dejonckheere en kan in een optimale vertrouwensrelatie op een vakkundige manier begeleid worden voor een persoonlijke all-in service op het vlak van accountancy en fiscaliteit.

Het Accountantskantoor Dejonckheere heeft zijn intrek genomen in een kantoorgebouw, gelegen in de Pottestraat 16 te 8970 Poperinge op een boogscheut van de Grote Markt. Naast het kantoor is er parkeermogelijkheid voorzien, specifiek voor de bezoekers van het kantoor. U kunt het kantoor telefonisch contacteren op het nummer 057/33.46.09, per fax (057/33.92.78) of via e-mail (info@kantoordejonckheere.be).